UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA

star
UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA
4.2 / 5

Universitatea Politehnica Timisoara S.R.L cu sediul în , Nu este plătitoare de tva, are o reputație de 4.2 din 5, Calculat din un total de 89 recenzii.

4269282

Telefon : +40256403000

Cele mai recente recenzii

1 / 5 Bogdan Petanec 01-10-20

Am avut o experiență neplăcută cu platforma on-line de înscriere la admitere - EnRoll (deși eram în termenul de înscriere nu apărea acel hyperlink care ducea la formularul de opțiuni precum si alte probleme). Toate acestea le-am adus la cunoștință celor din departamentul de admitere de unde mi-a răspuns dna. Alina D. care m-a asigurat ca s-au rezolvat. Ei bine, nu s-au rezolvat decât după încă o sesizare. Pe urmă se pare ca dna. s-a plictisit si nu a mai răspuns la întrebări. (pot vedea dacă e-mailul meu trimis a fost accesat). Ce sa mai zic de faptul ca era sa rămân fără dosarul depus deoarece inițial nu a apărut hyperlinkul cu depunerea dosarului... Bine ca m-am băgat pe platformă din curiozitate și am observat ca de fapt dosarul meu nu era "depus" electronic. In al doilea rand, daca tot suntem pe on-line, era decent din partea UPT sa actualizeze acele pagini de admitere de pe site deoarece conform calendarului admiterii, ar fi trebuit afișate rezultatele si etapele de confirmari... Pot spune ca am plătit aiurea taxa de înscriere... Pentru ce?! Pentru ca nici măcar sa nu fiu anunțat dacă am fost admis sau nu sau măcar sa găsesc o listă pe site pe undeva... site care a rămas neactualizat pe partea de admitere din august... Am mai trimis un e-mail pe adresa de [email protected] si nu a răspuns nimeni... Sunt foarte dezamăgit să văd ca o universitate cu pretenții pe partea de informatică are parte de o platformă de înscriere rudimentară, un website anost si neactualizat si o comunicare defectuoasă și de multe ori inexistentă.

5 / 5 Cristina Maria 08-08-20

Vin din craiova la voi, tineți-vă ;))

5 / 5 Vlad Alexandroiu 08-08-20

Ah, arata genial, sunt din Craiova si vreau sa intru aici, ce sanse am sa imi pun pile pe google maps? =))

4 / 5 Adrian Dumitrascu 05-06-20

Frumoasa cladire

1 / 5 Mihaela Epuran 02-10-18

Mi-au dat un teanc de dosare sa imi caut singura dosarul, pe motiv că sunt ocupate. Comunicarea in sine a fost jalnica. Macar pentru taxa pe care o percep atunci când depui un dosar, ar trebui să angajeze pe cineva care sa stie sa se poarte.

Informații fiscale

CIF
Reg. Com
Deletion Date :
Adresa
Adresa 2

P-TA VICTORIEI NR.2

Telefon
Oraș
Județul
Alte Companii
5/5

IOAN DRAGOS TRANSPORT

Calculat din un total de 5

Gheorghe Pop
03-02-21


Ana Talpos
24-08-20


Ely Tomoiagă
07-02-19


Danut DS
07-12-17


Marius Dan
24-09-17

5/5

GEOVI CONSTRUCT

Calculat din un total de 2

Florin Blaguta
22-10-21


Marin Nicolae
03-08-21

ADAUGĂ GRATUIT COMPANIE DE TRANSPORT

Compania ta este vizibilă pe piață transportului din Europa, construiește-ți reputația, primești review-uri și testimoniale, intri în contact direct cu potențiali clienți.

  • Gratuit
  • Informații fiscale
  • Recenzii Clienți
  • Scorul de încredere
  • Premium
    99 Ron / 12 luni
  • Administrezi recenzii
  • Administrezi rating
  • Promovare compania

ADAUGĂ COMPANIE GRATUIT Contact