Ajutor

BURSA V2 îmbunătățește lipsa de transparență, eficiență și productivitate între transportatori și expeditori. De asemenea, evidențiem comunicarea directă între expeditori și transportatori. Facturile și ratele de confirmare sunt generate de sistem, iar documentele dvs. sunt stocate digital. Facem vizibile transportatorilor toate ofertele pentru transporturi. Transportatorii sunt, de asemenea, conștienți de venitul lor net pe loc de muncă și decid asupra modului de plată. Toate detaliile asigurării transportatorului sunt stocate în sistemul nostru pentru un acces mai ușor la expeditori.

DA , puteți începe imediat, procesul de verificare va dura ceva timp și va avea loc în următoarele zile lucrătoare.

Aceasta este o aplicație care conectează expeditorii cu transportatorii. De asemenea, furnizează transportatorilor detalii despre încărcăturile care trebuie mutate. De asemenea, transportatorii pot negocia direct tarifele cu expeditorii. De asemenea, nu sunt implicați brokeri și vă vom permite să efectuați întregul transport de marfă prin intermediul aplicației noastre.

Expeditorii pot lista toate expedierile online. În calitate de transportator, puteți licita pe sarcinile pe care le doriți și, atunci când câștigați o ofertă, puteți alege cum doriți să fiți plătit. Vom genera apoi o rată de confirmare, deși aceasta trebuie semnată mai întâi de transportator.

Odată ce o încărcătură este în tranzit, aceasta va fi urmărită atât de transportator, cât și de expeditor prin intermediul instrumentului GPS util al aplicației noastre. Dacă sunteți transportator și ați atins punctul de livrare, pur și simplu încărcați POD-ul prin aplicația noastră. Vom genera factura dvs., vom stoca toate documentele în sistemul nostru și vă vom oferi, de asemenea, un sistem de evaluare. Fie că sunteți expeditor sau transportator, veți putea evalua persoana cu care ați avut de-a face. Acest criteriu este stocat și excelent pentru o utilizare viitoare.

Transportatorii, expeditorii și companiile pot folosi această aplicație.

Avem un proces de verificare în care examinăm toți utilizatorii înainte de a vă alătura echipei noastre. De asemenea, verificăm asigurarea transportatorului și autoritatea de operare înainte de aprobare. Operatorii ar trebui să aibă, de asemenea, referințe credibile și, dacă sunteți un operator de transport, vă vom verifica în continuare după ce v-ați alăturat în BURSA V2.

Dacă sunteți transportator, prețurile încep cu 9 euro / lună pentru STARTER, 39 euro / lună pentru PLUS și 89 / lună pentru ca PRO să folosească serviciul nostru.

Dacă sunteți transportator, puteți decide cum doriți să fiți plătit. Avem opțiuni de plată de 7 zile, 15 zile, 30 de zile sau puteți utiliza propria companie.

Dacă vă confruntați să vă conectați la aplicație, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat. Explicați care este problema unuia dintre membrii noștri și vom încerca să rezolvăm problema cât mai curând posibil.

Puteți contacta departamentul nostru de servicii pentru clienți direct la +40 (731) 763-471 sau ne trimiteți un e-mail direct la [email protected]

Dacă doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să rețineți de ce respingeți încărcătura din POD. Revendicarea dvs. nu va fi luată în considerare dacă nu faceți acest lucru. Transportatorii și expeditorii ar trebui să facă fotografii ale mărfii și ale documentelor. Acest lucru trebuie trimis prin e-mail departamentului nostru de servicii pentru clienți.

Puteți apela departamentul de asistență pentru clienți cu numărul dvs. de încărcare și asigurați-vă că explicați ce s-a întâmplat. Vom începe procesul nostru legal imediat ce ne-ați trimis toată documentația.

Dacă sunteți transportator, veți avea nevoie de o asigurare de marfă valabilă, de o asigurare de răspundere civilă și de o companie activă.

Da , deoarece operatorii de transport licitează de obicei direct și pot vedea toate ofertele, le permitem și operatorilor de transport și expeditorilor să negocieze direct. Cu această aplicație, veți putea negocia direct. BURSA V2 permite comunicarea între expeditori și transportatori. Nu negociam niciodată în numele dvs., deoarece această aplicație este doar o platformă de introducere a expeditorilor către transportatori.